Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε ποιους βάζω like-dislike για τον μήνα Ιούλιο?


Καλησπέρα φίλοι μου ! 30  Ιουλίου σήμερα και το 1ο άρθρο για την ενότητα  ''Τα likes και Dislikes του μήνα'' μόλις ξεκίνησε ! Κάποιοι μπορεί να πλατσουρίζετε στις θάλασσες και να έχετε πάρει ήδη τις άδειες σας από την δουλειά, κάποιοι άλλοι όμως μπορεί να ετοιμάζεστε... Και επειδή, λόγω εποχής, όπως είθισται άλλωστε, ακούμε πάρα πολύ μουσική και λιγότερο καθόμαστε στη Tv, σε αυτό το Top 5 είπαμε κάπως να τα εξισορροπήσουμε ! Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι ήταν στα πάνω τους και ποιοι στα κάτω τους για τον μήνα Ιούλιο.


 Προσδεθείτε και φύγαμεεεε !
Αποτέλεσμα εικόνας για αυτοκίνητο καλοκαίρι


LIKES
Αποτέλεσμα εικόνας για LIKES


ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ : Για ακόμα μια χρονιά κατάφερε να προκαλέσει πανικό  στα clubs και σε όλα τα beach bars της Ελλάδας. Φέτος μας έχει κάνει να κολλήσουμε με το τελευταίο του single  ‘’Θέλω να σε ξαναδώ’’, το οποίο έχει παγιωθεί στο No01 εδώ και αρκετές εβδομάδες ! Αν και η μελωδία του κομματιού μπορεί να είναι αντιγραφή από άλλο τραγούδι, (δες εδώ), ο καλλιτέχνης φαίνεται πως έχει βρει το κλειδί της επιτυχίας.
 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος πλέον είναι αγαπημένη και σταθερή αξία του κοινού. Κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί γίνεται αυτομάτως επιτυχία, με τις θαυμάστριες  να παραληρούν σε κάθε του εμφάνιση. Το τελευταίο του single ‘’Λιώμα’’έχει ξεπεράσει τα 7.000.000 views, προσθέτοντας ακόμα μία επιτυχία στο βιογραφικό του.

ΤΑΜΤΑ : Είναι απ’τις λίγες καθαρόαιμες και γνήσιες ποπ τραγουδίστριες, η οποία, χωρίς να προκαλεί και να ξεγυμνώνεται σε κάθε της εμφάνιση, -όπως κάνουν κάποιες άλλες-, καταφέρνει να γίνεται αγαπητή στον κόσμο. Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, επέστρεψε δυναμικά στο Top 10 του Aiplay Chart Greece με τα singles ’’ Ήλιους και Θάλασσες’’ και ‘’Αρχές Καλοκαιριού’’. Μήπως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να πάει και στην Eurovision ?


ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ : Ο ίδιος  κατάφερε να ανεβάσει τα  ποσοστά του ANT-1 αυτόν τον μήνα, κάνοντας  στην Prime Time  τηλεθέαση της τάξεως 13-15%, ανοίγοντας έτσι το ενδεχόμενο για μία διευρυμένη συνεργασία με το κανάλι για την season 2018-2019.

ΛΟΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  :
Τον είχαμε γνωρίσει στις auditions του X-Factor, επί εποχής Ant-1, το 2008.  Τότε που ο ίδιος είχε απέναντι του τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος λόγω του πηγαίου του χιούμορ, αυθορμητισμού και της καυστικής του ατάκας, έδινε το στίγμα του στην κριτική επιτροπή (Όσοι δεν θυμάστε την συγκεκριμένη εμφάνιση, κλικάρετε εδώ). Τότε κάποιοι ίσως να πίστευαν πως δεν θα συνεχίσει με το τραγούδι. Ο ίδιος, με την ίδια θέληση, πίστη και αποφασιστικότητα, που είχε στα πρώτα του βήματα, συνεχίζει με αυτό που αγαπά, αποκτώντας ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Το τελευταίο του video-clip, με τίτλο ''Story'', είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Ανεβαστικό, χορευτικό και άκρως καλοκαιρινό ! Συγχαρητήρια Λούη.


 DISLIKES


ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Οι τηλεθεατές απήλαυσαν τον γνωστό κομμωτή, πριν από λίγες μέρες, στο ''Σκάσε και Κολύμπα''του ΣΚΑΙ, ένα παιχνίδι αντιγραφή από το Wipe Οut του Ant-1, στο οποίο έχουμε ξαναδεί τον Τρύφωνα. Έξυπνος τρόπος να κάνεις νούμερα, δε λέω, αλλά το πολύ Κύριε Ελέησον το βαριέται ακόμα και ο ίδιος ο παππάς…

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 7 -ΑΝΤ-1  : Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant-1, που ξεκινούσε με την Στεφανία Μουρελάτου και τον Γιώργο Κούρο, σίγουρα δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών, αφού δεν ξεπερνούσε σχεδόν ποτέ το 10%. Γι’αυτό ο Ant-1, από  σήμερα, παρέδωσε την σκυτάλη  στο δίδυμο ''Νίκο Ρογκάκο- Μπάγια Αντωνοπούλου'', ευελπιστώντας ότι αυτή η κίνηση θα αποδώσει καρπούς το επόμενο διάστημα.


ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ -ΑΝΤ-1 : Ενώ έχει αρκετές κωμικές και δραματικές σειρές το κανάλι στο αρχείο του, το ίδιο φροντίζει χειμώνα-καλοκαίρι, επειδή 15 χρόνια, να μας σερβίρει για χιλιοστή φορά τα  σίριαλ του Ρώμα και το ‘’Άκρως Οικογεναειακόν’’.  Αν δν έρθουν σοβαρές αλλαγές στο πρόγραμμα, έστω και στις επαναλήψεις, με τα κυάλια θα βλέπουν την κορυφή το προσεχές διάστημα!

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ-ΕΨΙΛΟΝ :  Ο ίδιος, μπορεί πρόσφατα να άνοιξε δικό του κανάλι στο Youtube, αλλά σίγουρα αυτό που ακούγεται για τα τηλεοπτικά του σχέδια δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Το να κάνεις στην νέα σου μεσημεριανή εκπομπή, μία μίξη ενοτήτων προηγούμενων εκπομπών που έχεις παρουσιάσει, δεν δίνει  πολλές πιθανότητες ούτε στον ίδιο τον Νίκο να πετύχει,αλλά ούτε και στο κανάλι. Οψόμεθα…

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ : Το να λες ότι η βοήθεια που έχουν προσφέρει οι άνθρωποι στους πληγέντες, δεν ωφελεί σε τίποτα, αφού ο Θεός θα φροντίσει γι’αυτούς,  και ότι η πύρινη λαίλαπα  είναι αποτέλεσμα της αθεΐας  του Αλέξη Τσίπρα, είναι σίγουρα απάνθρωπο. Με αυτές τις δηλώσεις είναι σίγουρα αποδεδειγμένο πλέον ότι αυτός ο άνθρωπος – ο κατά τ’ άλλα χριστιανός και υποστηρικτής της αγάπης-  χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης.

Αυτά για σήμερα παιδιά ! Ραντεβού, μέσα από αυτή την στήλη, θα ξαναδώσουμε στις 30 Αυγούστου! Μέχρι τότε, να περνάτε όμορφα,να ζείτε την κάθε σας στιγμή και να ΑΓΑΠΑΤΕ ! Δεν κάνει κακό !









Σχόλια