Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ζόρικη η χρονιά για την Τάτι !

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για τα προγράμματα της νέας season, με τους ανθρώπους της τηλεοπτικής ''πιάτσας'' να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους προβλέψεις για τις κόντρες που θα ακολουθήσουν. Μία απ'αυτές είναι και η κόντρα των 3 εκπομπών της μεσημβρινής ζώνης ( Tatiana Live,Το Πρωινό, Αλήθεις με τη Ζήνα).

Η παρουσιάστρια, τη φετινή χρονιά, έχει να αντιμετωπίσει 2 ισάξιες αντιπάλους, οι οποίες έχουν χτίσει το κοινό τους τα τελευταία χρόνια. Από τη μία, η Φαίη Σκορδά, η οποία μπορεί μεν να μην σαρώνει σε ποσοστά τηλεθέασης, ωστόσο σημειώνει ικανοποιητικά ποσοστά (της τάξεως 17-20%), ανεβάζοντας έτσι τον μέσο όρο του σταθμού. Από την άλλη, η Ζήνα Κουτσελίνη, χάρη στην εμπειρία και τα αντανακλαστικά που διαθέτει, κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει και την πάλαι ποτέ επιτυχημένη βασίλισσα της μεσημβρινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη, αλλά και να κοντράρει στα ίσα το ''Πρωινό'' του Ant-1 τον τελευταίο χρόνο.

Η Τατιάνα, επιπλέον, για όσους δεν το θυμούνται, ρίσκαρε μία παρόμοια μετακίνηση της εκπομπής της στο slot 13.00-16.00 (με την εκπομπή ''ΜΙΑ'' στο Star), η οποία δεν φάνηκε να την ευνόησε ιδιαίτερα. Η ίδια, παρ' όλα αυτά, τολμά, και με  την δυναμική που έχει αποκτήσει ο SKAI τα τελευταία χρόνια, ευελεπιστεί να κρατήσει (ή ακόμα και να ξεπεράσει) το κοινό της, το οποίο την ακολουθούσε πιστά, μέχρι πρότινος, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Epsilon.

Ποια είναι όμως η προβλέψη μου για την φετινή μάχη? Η Τάτι, όντως, θα ευνοηθεί από την πορεία του καναλιού, ωστόσο ''δύσκολα ο κόσμος θα απομακρυνθεί από τις παλιές και αγαπημένες του συνήθειες''

Σχόλια