Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η επιστροφή της Queen Dinas-O Ant-1 δεν σέβεται τους τηλεθεατές του


Καλησπέρα αναγνώστες/τριες του John-Eyes. Σήμερα έχουμε 30 Αυγούστου, και όπως καταλάβατε μπαίνουμε σιγά-σιγά σε φθινοπωρινό mood- ο καιρός βέβαια δεν μας βοηθά και πολύ λόγω των υψηλών θερμοκρασιών για την εποχή- αλλά θες οι δουλειές, οι ασχολίες, οι καθημερινές μας  υποχρεώσεις, όλα αυτά μας αναγκάζουν να επιστρέψουμε στις συνήθειες μας. Ωστόσο, και αυτόν τον μήνα συνέβησαν αλλαγές -όσον αφορά στο τηλεοπτικό και μουσικό στερέωμα κυρίως, από τις οποίες κάποιοι επωφελήθηκαν και κάποιοι ζημιώθηκαν. Πάμε να δούμε λοιπόν σε ποιους δίνω την θετική και αρνητικό μου ψήφο για τον μήνα Αύγιυστο :


 Προσδεθείτε και φύγαμεεεε !
Αποτέλεσμα εικόνας για αυτοκίνητο καλοκαίρι


LIKES
Αποτέλεσμα εικόνας για LIKES



ΝΟ 5. Σάκης Ρουβάς- Η μεγάλη επιστροφή :
Μπορεί να χάθηκε για αρκετό καιρό από τις playlists των ελληνικών ραδιοφώνων, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι επέστρεψε στις παλιές του δόξες, καθώς το τελευταίο του single με τίτλο ''Καλημέρα'' βρίσκεται στο Top 40 Official Airplay Chart. Πριν λίγες ώρες μάλιστα ανέβηκε και το video-clip του τραγουδιού, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό με αρκετές δόσεις καλοκαιρινής αύρας. Congrats Sakis !

NO4. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Her Style Rocks
Οριστικοποιήθηκε τελικά η πρεμιέρα της Queen Dinas, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου. Ο κόσμος της έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στον 2ο κύκλο του Survivor, αφού η ίδια μας έδειξε μία διαφορετική εικόνα και σίγουρα πιο αληθινή απ΄αυτήν που είχαμε συνηθίσει επί εποχής ALPHA. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε πόσο το στυλ της θα...ροκάρει!

ΝΟ3.Μπάγια Αντωνοπούλου-Νίκος Ρογκάκος : Το πετυχημένο δίδυμο του Ant-1
Τα κατάφερε λοιπόν το δεύτερο δίδυμο του πρωινού ενημερωτικού μαγκαζίνου ''Καλοκαίρι Μαζί στις 7'' (γιατί το πρώτο ήταν η Στεφανία Μουρελάτου και ο Γιώργος Κούρος) και ξεκόλλησε την εκπομπή από τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Η πορεία της εκπομπής είναι σταθερά ανοδική, γεγονός το οποίο δίνει χαμόγελα στους ιθύνοντες του καναλιού, όχι μόνο για την ίδια την εκπομπή, αλλά και για την επιστροφή του ''Καλημέρα Ελλάδα''με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος θα ξεκινά πλεόν -από 17 Σεπτεμβρίου- στις 6.00 το πρωί.


ΝΟ2. Caramela (Ελένη Φουρέιρα)-  Η επιτυχία του καλοκαιριού
Όπως έχουμε ξαναναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, η Ελένη κατάφερε να σπάσει ρεκόρ προβολών στο Youtube για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς έχει ξεπεράσει τα 3.500.000 views μέσα σε 4 εβδομάδες. Η ίδια όμως συνεχίζει την ανοδική της πορεία και μετά την Eurovision, γεγονός που σπάνια συμβαίνει για Έλληνα καλλιτέχνη ο οποίος λαμβάνει μέρος στον θεσμό αυτό.

ΝΟ1. Κατερίνα Στικούδη- Ο γάμος της χρονιάς
Φαντάζομαι κανένας δεν πίστευε ότι η Κατερίνα Στικούδη- την οποία όλοι έχουμε απολαύσει σε sexy video-clips/events/guests εμφανίσεις, ότι θα παντρευόταν. Και να λοιπόν που η ζωή κλέβει τη παράσταση. Η καλλιτέχνιδα, μετά από 9 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη (τον γνωστό σε όλους Dj Rico) στο Μορφάκι Θεσπρωτίας. Η pop star, μάλιστα, ''έριξε'' το Instagram, χορεύοντας το ''Kiki Challenge'' με το νυφικό και τα ψιλοτάκουνα της. (Φωτό : t-life.gr)



 DISLIKES

No05. Vegas - Έχασαν την αίγλη τους...

Είναι αποδεδειγμένο πλέον, πως οι Vegas τα τελευταία χρόνια,έχουν χάσει πλέον την δυναμική που είχαν τα περασμένα έτη. Με την συμμετοχή της Μελίνας Μακρή, το συγκρότημα ήταν στις πρώτες θέσεις των airplay charts και τα video-clips τους είχαν αποκτήσει εκατομμύρια views. Μετά την προσθήκη της  Κατερίνας  Κουκουράκη, τα πράγματα έχουν πάρει διαφορετική τρόπη, με το συγκρότημα να μην φτάνει καν στο 1.000.000  views. Για του λόγου το αληθές, το τελευταίο τους single ''Παίξε Μπάλα'' έχει ξεπεράσει ΜΟΝΟ τα 180.000 views μέσα σε 6 εβδομάδες, αποδεικνύοντας πλέον πως η Μελίνα ήταν το πιο δυνατό χαρτί των Vegas!


Νο04.Η προσθήκη Ουγγαρέζου και Γραμμέλης στο ''Πρωινό''- Καμία πρωτοτυπία...

Με την ένταξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου -ο οποίος μπορεί μεν να είναι συμαπθής στο τηλεοπτικό κοινό αλλά  δε λες και ότι έχει ανανεωθεί τηλεοπτικά με αυτή του την κίνηση- και της Αφροδίτης Γραμμέλη- η οποία είναι αντιπαθής προς τους τηλεθεατές- στο πάνελ του  ''Πρωινού'' της Φαίης Σκορδά, πόσες πιθανότητες υπάρχουν να πάρει την ανιούσα η εκπομπή? Μάλλον λίγες...

Νο03.Σκάσε και Κολύμπα : Βυθίστηκε στα μονοψήφια
Μπορεί η εκπομπή να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον σταθμό (κάνοντας πάνω από 12% τηλεθέαση), προβάλλοντας καινούρια επεισόδια, πριν 1 μήνα, ωστόσο οι επαναλήψεις των συγκεκριμένων επεισοδίων, η μικρή παύση της εκπομπής και η ξαφνική μετάδοση -και πάλι-καινούριων επεισοδίων -από αυτή την εβδομάδα- ήταν αλλαγές που μπέρδεψαν το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η εκπομπή να αγκομαχάει για ένα 6%.

Νο02. Μένιος Φουρθιώτης- Ζόρικη η χρονιά
Μπορεί ο παρουσιαστής, τα τελευταία χρόνια, να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις στον πίνακα της Nielsen, (σε αυτό βέβαια βοήθησε και η έλλειψη ανατγωνισμού), ωστόσο φέτος θα αποδείξει τι ''πουλιά θα πιάσει'' και το μέγεθος της δυναμικής του καθώς απέναντι του θα βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού στον Alpha και η Σάσα Σταμάτη με το πολύ επιτυχημένο ''Ooh La La''. Οψόμεθα...


Νο01 Ant-1 : Καθόλου σεβασμός 
Πλήρης αδιαφορία προς το τηλεοπτικό κοινό δείχνει ο Ant-1, όσον αφορά την ώρα μετάδοσης σειρών και εκπομπών (στοιχείο που δεν το συναντάμε για πρώτη φορά). Το τελευταίο διάστημα, παρατηρούμε μία καθυστέρηση όσον αφορά την μετάδοση της σειράς '' Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη'' , καθώς η σειρά προβάλλεται 20-30 λεπτά αργότερα από την προκαθορισμένη της ώρα (η οποία είναι στις 0.30 τη νύχτα), στοιχείο που δείχνει την προχειρότητα ενός καναλιού, όσον αφορά τον προγραμματισμό και την υποτίμηση της νοημοσύνης προς το τηλεοπτικό κοινό. Σ' ένα κανάλι μάλιστα που φιλοδοξεί και παλεύει για την πρωτιά στην τηλεθέαση.Κρίμα...


Αυτά για σήμερα. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε να περνάτε όμορφα, να ζείτε την κάθε σας στιγμή και να κάνετε αυτό που θέλετε εσείς...Και όχι αυτό που σας λένε οι άλλοι ! Σας αφιερώνω το μεγάλο μου κόλλημα των τελευταίων ημερών !



Σχόλια