Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημήτρης Βοζαΐτης: Ένας καλλιτέχνης …διαφορετικός απ’ τους άλλους!




Ήθελα κάποια στιγμή να γράψω για τον Δημήτρη  Βοζαΐτη  και να που ήρθε η ευκαιρία. Είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων  που σε κάνουν να αναρωτιέσαι  όμως : ''Για ποιο λόγο αυτοί οι καλλιτέχνες δεν έχουν γίνει τόσο γνωστοί και δεν ακούγονται στα ραδιόφωνα, ενώ προβάλλονται και παίζονται άλλοι, που εστιάζουν περισσότερο στην εμφάνιση και λιγότερο στη φωνή ; '', είναι ένα ερώτημα ίσως που δεν θα μου απαντηθεί ποτέ.

 Τον Δημήτρη Βοζαΐτη, όταν τον γνωρίσεις, θα καταλάβεις ότι ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό τον χώρο που έχουν ήθος,  ταπεινότητα και ευγένεια. Και το σημαντικότερο όλων; Δεν έχουν καβαλήσει το καλάμι.

Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τη μουσική στην ηλικία των 6 χρόνων, ενώ  μας συστήθηκε για πρώτη φορά το 2014  με το ’’Για ένα Αύριο’’,  που ήταν και η πρώτη του προσωπική ηχογράφηση. Το συγκεκριμένο τραγούδι  το έγραψε ο αγαπημένος του φίλος Στράτος Αλημπατές, ενώ την μουσική  ανέλαβε ο Ανδρέας Αποστόλου. 
 Ο ίδιος κυκλοφορεί τον επόμενο χρόνο τον ''Μονόλογο Φυγής'',  μία μπαλάντα που έχει ως  θέμα την αφήγηση της μεταβατικής εκείνης περιόδου ενός χωρισμού, που μόλις ο θυμός έχει φύγει και παίρνει τη θέση του στη καρδιά μας η νοσταλγία. Το video-clip  μετρά ήδη 15.100 views.  
Το 2016 μας παρουσιάζει τα ‘’Δειλινά’’, ένα τραγούδι που σε κάνει να φαντάζεσαι έντονα εικόνες, στιγμές και συναισθήματα, από κάτι παλιό και συνάμα σύγχρονο.
Το 2017 ο Δημήτρης, κυκλοφορεί, μέσω της Heaven, αυτή τη φορά, το ''Με μια Προσευχή''. Το συγκεκριμένο single είναι από τα πιο πετυχημένα του δημιουργού, καθώς έχει ξεπεράσει τα 23.000 views. Σε αυτό συνέβαλλαν φυσικά ο Φώτης Ματζαρίδης (πιάνο), Στράτος Αλημπατές (στίχοι) και ο Kon Cept (επιμέλεια παραγωγής), ο οποίος μάλιστα κυκλοφόρησε και remix του κομματιού. 
Η τελευταία δουλειά του, ωστόσο, ήρθε στις αρχές του φετινού Ιούνη, που μας έφερε έναν τόνο αισιοδοξίας και χαράς ! Εδώ βλέπεις μια διαφορετική πλευρά του τραγουδιστή, που δεν την έχεις ξαναδεί στα προηγούμενα του projects. Μία ρομαντική μπαλάντα που σε ταξιδεύει στη παιδική σου ηλικία. Μια εξομολόγηση σε ότι θεωρείται πως έχει μεγάλη σημασία, όπως η αγνότητα των παιδικών χρόνων μας, η ανιδιοτελής αγάπη ενός κατοικίδιου και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο και όλα αυτά, κόντρα στους εφήμερους «μεγάλους έρωτες» που έρχονται και παρέρχονται και μας αφήνουν μετέωρους και στάσιμους κάθε μήνα που περνά, όπως συνηθίζει να τους αναφέρει ο στιχουργός του τραγουδιού, «Κόκκινους Μήνες». Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Θάνου Λυμπερόπουλου, ο ερμηνευτής κάνει ποδήλατο και περνάει δημιουργικά την ώρα του με τον αγαπημένο του σκύλο στο άλσος και στο κέντρο της πόλης που μεγαλώνει, αγαπά και αποτελεί την πηγή έμπνευσής του, την Αθήνα.
Και αν ίσως όλα αυτά που είδατε μέχρι στιγμής, δεν σας έχουν πείσει για τον Δημήτρη , πιστέψτε με θα σας πείσω σίγουρα αν τον δείτε live. Γιατί ακόμα και αν δεν είστε ερωτευμένοι, εκείνος με την μοναδική του φωνή σας παρασέρνει στο συναίσθημα του έρωτα και της αγάπης!
Όσοι λοιπόν θέλετε να τον δείτε, επισκεφτείτε τον στα social media του για περισσότερες πληροφορίες  :

https://www.facebook.com/dvozaitis
https://www.instagram.com/vozaitis_dimitris/

Πληροφορίες από antivirusmagazine.gr και youtube




Σχόλια