Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To sex tape του Τρύφωνα Σαμαρά έγινε viral !

Να κάθεσαι αμέριμνος και ήσυχος το κυριακάτικο πρωινό στο σπίτι σου και να σου στέλνουν το sex tape του Τρύφωνα Σαμαρά. Να το βλέπεις και να μην πιστεύεις στα μάτια σου ότι ο ίδιος τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο γνωστός hairstylist, ο οποίος έχει γίνει δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο από τις συμμετοχές του σε εκπομπές/τηλεπαιχνίδια/talent shows, ανέβασε story στο προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, πριν από λίγες ώρες, τον εαυτό του ολόγυμνο, να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Και όχι, δεν ήταν μόνος του... Το συγκεκριμένο video, όπως καταλαβαίνετε έχει γίνει talk of the town. Δεν ξέρω βέβαια, κατά πόσο φίλτραρε την συγκεκριμένη κίνηση ή κατά πόσο ήταν ''φτιαγμένος'' για να το ανεβάσει (γιατί έχω ακούσει και τις δύο εκδοχές), το θέμα είναι ότι και πάλι έγινε το επίκεντρο των συζητήσεων. Αυτή την φορά όμως, όχι με θετικό τρόπο.
Ο Τρύφωνας, παρ'όλα αυτά, συνεχίζει  να ανεβάζει τις προσωπικές του ιστορίες, μέσα από τα social media του, χωρίς να κάνει καμία αναφορά για το συγκεκριμένο περιστατικό !

Εμείς, παρ' όλα αυτά, άλλον Σαμαρά είχαμε αγαπήσει. Τον ανέμελο, τον αισιόδοξο, τον χαρούμενο, αλλά πάντα με ένα μέτρο. Όχι αυτή την κατρακύλα !

Σχόλια