Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Tómame» ο τίτλος του καινούριου single της Ελένης Φουρέιρα

Συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία της εντός και εκτός των συνόρων δίνει η Ελένη Φουρέιρα.


Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο single.
Μετά το θρίαμβό της στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η εκρηκτική τραγουδίστρια συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της εκτός των συνόρων και ξεσηκώνει το κοινό με το δικό της μοναδικό τρόπο, τραγουδώντας σε μεγάλα φεστιβάλ και live shows.
Το καλοκαίρι, η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε το «Caramela», το οποίο αποτελεί παράλληλα το επίσημο soundtrack της νέας ταινίας «ΑΙΓΑΙΟ SOS» του Πιέρρου Ανδρακάκου.
Το video clip του τραγουδιού αγγίζει τα 5,5 εκατομμύρια προβολών στο YouTube εφτά εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.
Παράλληλα, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop προετοιμάζεται για την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του ολοκαίνουργιου, συναρπαστικού talent show «La Banda». Από τη θέση του κριτή και με την εμπειρία της, θα ενισχύσει τους συμμετέχοντες στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τον στόχο τους.
Προηγουμένως, η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να παρουσιάσει ένα ακόμη νέο τραγούδι. Όπως αποκάλυψε με μία δημοσίευση της στα κοινωνικά δίκτυα, το καινούργιο single έχει τον τίτλο «Tómame». Ένα reggaeton τραγούδι με στίχους στα αγγλικά και στα ισπανικά, που έχει γράψει ο Alex Papaconstantinou («Fuego»).
Το «Tómame» θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records στην Ελλάδα και από τη Sony Music διεθνώς.


 Πηγή : hit-channel.com


Σχόλια