Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ALPHA: Τραβάνε τα μαλλιά τους με την Ελένη Τσολάκη

Βλέπετε, δεν τους άρεσε ο Μουτσινάς, και ήθελαν φέτος να ενεργοποιήσουν την μεσημβρινή ζώνη με την Ελένη Τσολάκη, η οποία παρεμπιμπτόντως δεν λες ότι πήγε ιδιαίτερα καλά την περσινή χρόνια με το "Slam".

Φέτος, όμως, ζει μία από τις χειρότερες χρονιές της, καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, η εκπομπή "Τι λέει" δεν φαίνεται να είναι στις πρώτες προτιμήσεις των τηλεθεατών (στην τελευταία είναι, να είμαστε ειλικρινείς), με τα μονοψήφια ποσοστά να κυριαρχούν καθημερινά.

Ο Νικολάκης, όμως, από την άλλη, κατάφερε να ξανακερδίσει το κοινό του, το οποίο είχε χάσει εδώ και πολλά χρόνια, κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα, σε ένα κανάλι που τον άφησε ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, και σε έναν σταθμό που τώρα χτίζει τις βάσεις του.

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος της Δευτέρας του "Για την Παρέα" έφτασε μέχρι 14,1%, την στιγμή μάλιστα που η Queen Dina σημείωσε (με το 3ωρο My Style Rocks)14% και η Ελένη Τσολάκη, μόλις 9.8%, στις ηλικίες 18-54.

Αυτά, λοιπόν, σας τα λέω, για να σας εξηγήσω, πως ο Μουτσινάς κάνει τα διπλάσια νούμερα απ'ότι κάνει το OPEN(6-7%), την στιγμή που η Τσολάκη κάνει τα μισά νούμερα απ'ότι κάνει ο ALPHA(15-16%).

Το τι μέλλει γενέσθαι, λοιπόν, με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας, θα το μάθουμε πολύ σύντομα, καθώς ο ALPHA μας έχει αποδείξει ότι είναι ένα κανάλι που δεν τα παρατάει εύκολα, και σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να αναστήσει και πάλι την "παθούσα" απογευματινή του ζώνη.

Σχόλια