Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το έξυπνο comeback του Sin Boy - Μάγεψε Το “Εικοσάλεπτο” του Bloody Hawk - Η “κατρακύλα” της Φουρέιρα που της χάρισε 8.000 dislikes - Στην κορυφή η Camila Cabello


Καλωσήρθατε στο δεύτερο “Κάτι Νέο Και Να Καίει” της χρονιάς.

Σήμερα θα μιλήσουμε για την μεγάλη επιστροφή του Sin Boy, το νέο single του Bloody Hawk που συγκίνησε τους πάντες, την νέα “αποτυχία” της Φουρέιρα καθώς και την ανέλπιστη επιτυχία της Camila.

 SIN BOY
Είναι αλήθεια πως πολλά είχαν ακουστεί για το πιο αμφιλεγόμενο και πετυχημένο πρόσωπο της χρονιάς, Sin Boy.

Ο καλλιτέχνης, πριν από 3 εβδομάδες, έδειξε έναν διαφορετικό εαυτό στα social media- και κυρίως στο Instagram- γεγονός που απογοήτευσε (και παραξένεψε) μία μερίδα χρηστών και θαυμαστών του.

Πλέον, για έναν ανεξήγητο λόγο, οι παλαιότερες επιτυχίες του Sin Boy (Mama, Sientelo κ.τ.λ), παραμένουν διαγεγραμμένες (ή ιδιωτικές) από το Youtube, γεγονός που έχει δυσανασχετήσει πολλούς θαυμαστές του.

Ο καλλιτέχνης, πλέον, επέστρεψε, με νέο single, κομμάτι που πήγε κατ’ ευθείαν στις πρώτες θέσεις των τάσεων, με πάνω από 1.500.000 views. 
Τους στίχους ανέλαβε ο ίδιος, μαζί με τον Κιμ Διαμαντόπουλο.

Ακούγοντας την εν λόγω δουλειά, αντιλαμβάνεσαι ότι ο Sin Boy αλλάζει σελίδα στην ζωή του, καθώς το Desole - το οποίο αντικαταστάθηκε από τον τίτλο "Δεν Νοιάζονται Για Εμάς", δεν θυμίζει σε τίποτα από τα προηγούμενα hits singles του.

Το Desole -που σημαίνει στα γαλλικά συγγνώμη- έχει έντονα στοιχεία πολιτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. 

Για του λόγου το αληθές, η φωτογραφία του single είναι εικόνα από την καταστροφή στο Μάτι.

Στο κομμάτι, να αναφέρουμε, ότι εκτός των πυρών που εξαπολύει κατά των δημοσιογράφων του Ant1-και όχι μόνο- υπάρχει και ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη, καθώς και ηχητικά αποσπάσματα από δηλώσεις πολιτικών.

Το “Desole” απέκτησε πριν από τρεις ημέρες εικόνα, (με το “Lil Jesus” να έχει προστεθεί στο όνομα του καλλιτέχη), αποτέλεσμα το οποίο ενθουσίασε ακόμα και αυτούς που τον αμφισβητούσαν. Μέχρι στιγμής, μετρά 700.000 προβολές, ανεβαίνοντας, όπως αναμενόταν, στο No01 των Τάσεων.

BLOODY HAWK
Είναι αλήθεια ότι τον Bloody Hawk δεν τον ήξερα. Τον έμαθα μέσα από το "Εικοσάλεπτο".

Ο καλλιτέχνης, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Νίκος Κίτσος, έχει εισχωρήσει στον χώρο της ραπ μουσικής από τα 16 του.

Το 2013, κυκλοφόρησε τον 1ο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Γερακίσιοι Οφθαλμοί”, με το ομώνυμο κομμάτι να ξεπερνάει τις 5.000 προβολές.

Ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το νέο του album “1 Ευρώ”, πριν από 3 εβδομάδες, ανήμερα της ημέρας του αγιασμού στα σχολεία.

Το “Εικοσάλεπτο”, το πιο δημοφιλές τραγούδι του album, έγινε αμέσως Trend, σκαρφαλώνοντας στην 1η θέση, σημειώνοντας 250.000 views μέσα σε 24 ώρες.

Αυτήν την στιγμή έχει αποκτήσει 2.000.000 προβολές, χωρίς καν να έχει οπιτκοποιηθεί.

Από την πρώτη φορά που θα το ακούσεις, θα νοιώσεις πολλά συναισθήματα (ανατριχίλα, πόνο, απόγνωση, θυμό και κυρίως δάκρυα στα μάτια).

Το σίγουρο είναι ότι ο Bloody Hawk μας αποδεικνύει, ότι την ραπ, μπορείς να την αγαπήσεις, ακόμα και αν δεν είσαι φαν. 

Γιατί όλοι έχουμε ακούσει αυτό το είδος της μουσικής-κομμάτια που δεν έχουν κανένα βάθος και ουσία στους στίχους- και δει video-clip, -που το κύριο περιεχόμενο τους είναι τα ναρκωτικά, οι ημίγυμνες γυναίκες, το σεξ και το αλκόολ (και τα παραδείγματα στην χώρα μας είναι δυστυχώς πολλά), που στόχο έχουν το θεαθήναι, και την εμπορευματοποίηση της μουσικής.

Η γνησιότητα, όμως, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός, στο τραγούδι, είναι στοιχεία που σπανίζουν μεν, αλλά κερδίζουν τον κόσμο από το πρώτο κιόλας λεπτό. 

Συγχαρητήρια Bloody!
           
 ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
Είναι αναμφισβήτητα, από τις πιο επιτυχημένες pop τραγουδίστριες στην χώρα μας, των τελευταίων ετών. 

Η καλλιτέχνιδα δημοσιοποιεί, το ένα single μετά το άλλο, προσθέτοντας αυτομάτως αμέτρητα hits στο βιογραφικό της.

Η συχνή, όμως, κυκλοφορία κομματιών, φαίνεται να της κόστισε, με τρανό παράδειγμα το τελευταίο της single “Άλλο level” με τον Lil Party.

Απορούμε και εμείς πως μετά το κολλητικό “El Ritmo Psicodélico” προχώρησε σε αυτό το μέτριο project.
Διανύοντας τα χιλιόμετρα που έχει κάνει η ίδια, το “Άλλο level” χαρακτηρίζεται ως ένα αδιάφορο κομμάτι-παρ’ όλο που συμπεριλαμβάνεται στις playlist των clubs λόγω του ονόματός της- και ένα single που φαίνεται – με βάση τις ψήφους του κόσμου- ότι κυκλοφόρησε απλά για να κυκλοφορήσει.

Το video-clip έχει μαζέψει 20.000 likes και 8.000 dislikes, σημειώνοντας 1.000.000 προβολές, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει ιδιαίτερη επιτυχία.

Το αποτέλεσμα αρκετά μέτριο, ενώ το autotune πρωταγωνιστεί στο εν λόγω τραγούδι, και στους 2 τραγουδιστές.

Ελπίζουμε σε λιγότερα “στραβοπατήματα” σε επόμενες συνεργασίες της, καθώς η Ελένη μας έχει συνηθίσει όλο αυτόν τον καιρό....σε άλλο level.

 CAMILA CABELLO
 
H Camilla Cabello, απέδειξε πως είναι από τις εξαιρέσεις τραγουδιστών, που σημειώνει μεγαλύτερη επιτυχία ως solo καλλιτέχνιδα, παρά ως μέλος συγκροτήματος (Fifth Harmony).

H ίδια, τα έχει καταφέρει περίφημα, καθώς, εκτός από τις διεθνείς της επιτυχίες “Havana” και“Senorita”, φαίνεται να προσθέτει στην συλλογή της και άλλα δύο hits singles.

Το “Shameless”, το πρώτο οπτικοποιημένο της κομμάτι, από το επερχόμενο album της “Romance”, κατάφερε να ξεπεράσει τα 50.000.000 views σε 4 εβδομάδες, σκαρφαλώνοντας κατ’ ευθείαν στην κορυφή των I-Tunes, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.
To clip έφτασε στα Top 15 των Trends του Youtube, σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Στην εν λόγω δουλειά, η καλλιτέχνιδα μας παρουσιάζει μία πιο συναισθηματική της πλευρά, καθώς εξομολογείται τα συναισθήματά της στον αγαπημένο της, πράγμα που παροτρύνει να κάνει και ο ίδιος για αυτήν.

Όπως αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, οι στίχοι του εν λόγω κομματιού, της βγήκαν αβίαστα καθώς το συναίσθημα, εκείνη την στιγμή, ήταν αυτό που υπερτερούσε.

Το “Shameless” μπορεί να έχει μία ικανοποιητική πορεία στα charts, καλύτερη όμως συναντάμε στο “Liar”, το 2ο της single.
Το κομμάτι, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, καθώς είναι ένα project, που έχουμε ταυτίσει αρκετά με το προφίλ της τραγουδίστριας.

Το video-clip περιέχει αρκετές δόσεις γέλιου, καθώς η ίδια ζει ανάμεσα στο ψέμα και την πραγματικότητα, βιώνοντας κωμικοτραγικά γεγονότα.

Στο εν λόγω project, η Camila δεν νοιώθει κανένα συναίσθημα για τον αρραβωνιαστικό της, και προσπαθεί απεγνωσμένα να απομακρυνθεί από αυτόν.

Μέχρι στιγμής, έχει ξεπεράσει και αυτό τις 30.000.000 σε 3 εβδομάδες, ανεβαίνοντας στο Top 20 αρκετών χωρών.

Αναμφισβήτητα, είναι η χρονιά της Camila!

Αυτά από εμένα προς το παρόν! Τα λέμε την ερχόμενη Τετάρτη με νέο πρόσωπο στις "Συνέντευξεις"! Να περνάτε όμορφα και να κάνετε στην ζωή σας αυτό που θέλετε εσείς...και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι για εσάς!

Σχόλια