Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ιδιαίτερο “Ψέμα” της Vemily που συζητήθηκε - Άξια συγχαρητηρίων στον Danny για το τολμηρό “Ακόμα” - Η επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη με άρωμα...Stan - Το ζεϊμπέκικο της Νικολλέττας Φιλιππάκη που άγγιξε τις καρδιές μας


Μετά από απουσία μίας εβδομάδας, εξαιτίας προσωπικών και επαγγελματικών  μου υποχρεώσεων, επιστρέφουμε δυναμικά στις ενότητες του John Eyes.


Εκτάκτως σήμερα, λοιπόν, θα σχολιάσουμε τα νέα οπτικοακουστικά projects της Vemily, Δάνη Ντάρλα, Κατερίνας Στικούδη και της Νικολέττας Φιλιππάκη.


Ξεκινάμε λοιπόν…


VEMILY
Το κορίτσι που μας μάγεψε τον τελευταίο χρόνο, με τα ιδιαίτερα covers της, αποκτώντας εκατομμύρια views και σκαρφαλώνοντας στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων του Youtube, έκανε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική της καριέρα.
 
Η 19η χρονη Αιμιλία Βιβλάκη (που είναι το πραγματικό της όνομα), όντας φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, εντάχθηκε πρόσφατα στην οικογένεια της Panik, κυκλοφορώντας το 1ο της single, με τίτλο “Ψέμα”.

Το κομμάτι, είναι αρκετά διαφορετικό, σε σχέση με τις διασκευές που μας έχει παρουσιάσει, (γεγονός το οποίο έχει σημειώσει μία μεγάλη μερίδα κόσμου στα σχόλια του video της), ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες, το νέο της εγχείρημα φαίνεται να έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο, αναγνωρίζοντας ότι αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των επόμενων επαγγελματικών κινήσεων που θα ακολουθήσει.

Η Vemily μετρά ήδη 70.000 views σε 2 εβδομάδες και αναμένεται να ξεπεράσει σε λίγες μέρες τα 100.000.

Το “Ψέμα”-το οποίο έχει γίνει κόλλημά μου αυτό το διάστημα-  έχει ήδη αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων, καθώς η νοσταλγία, η αγάπη, ο πόνος και ο έρωτας είναι μερικά από τα συναισθήματα που βγαίνουν έντονα από τα πρώτα δευτερόλεπτα!



DANNY NTARLAS
Μετά το καλοκαιρινό “Μόνο Μια Στιγμή” ο Δάννης Ντάρλας, αποφάσισε να  μας δείξει μία πιο συναισθηματική πλευρά του εαυτού του με το καινούριο του κομμάτι.

Το “Ακόμα”, το οποίο έχει σκηνοθετήσει η Βανέσσα Βρουμάνα, αντικατοπτρίζει τον πόνο και την απόγνωση που κρύβουν οι ερωτικές σχέσεις – ανεξαρτήτως σεξουαλικότητας-, κάτι το οποίο συμβαίνει ουκ ολίγες φορές στην καθημερινότητά μας.

Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εν λόγω παραγωγής, που δέχτηκαν να παρουσιάσουν ένα τέτοιο ιδιαίτερο υλικό, σε μία Ελλάδα που δυστυχώς ο ρατσισμός “ακόμα” επικρατεί.

Εκτός αυτού, όμως, θα ήθελα να σταθώ και στην απίστευτη ομοιότητα που υπάρχει στο στυλ του Δάννη, σε σχέση με την εκκεντρική και ιδιαίτερη παρουσία, που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Adam Lambert.

Το video-clip του καλλιτέχνη μετρά ήδη 8.000 προβολές, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός για την πορεία του κομματιού.

Την μουσική και τους στίχους ανέλαβαν ο Ανδρέας Αγιαννιτόπουλος και Τέλης Σωτηρόπουλος αντίστοιχα, ενώ ο φίλος του ο Papito Jimmis φαίνεται να στηρίζει ακόμα ένα εγχείρημα του καλλιτέχνη, συμμετέχοντας δυναμικά στο story του “Ακόμα”.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ
Μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο περσινό Your Face Sounds Familiar και έχοντας καταπλήξει ευχάριστα κοινό και κριτική επιτροπή, επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, με μία συνεργασία που αναμένεται να συζητηθεί.  
Στις 4 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο της video-clip με τίτλο “ Το ξέραμε και οι Δυο”, στίχοι του οποίου έχει γράψει ο Stan.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στράτος, έχει επιμεληθεί ουκ ολίγα τραγούδια, τα οποία έγιναν αργότερα μεγάλες επιτυχίες (π.χ Πέτρος Ιακωβίδης-Αγκαλιά, Στέλιος Λεγάκης-Σου Ξεδιπλώνω την Ψυχή μου κ.α).

Το κομμάτι της Κατερίνας ήδη παίζεται σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ teaser του single έχει δημοσιευθεί στο Internet.

Πάρτε μία γεύση από το μέχρι στιγμής υπάρχουν υλικό που έχει κοινοποιηθεί:



ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ

Η Νικολέττα Φιλιππάκη, έχοντας το “μικρόβιο” της μουσικής από νωρίς, αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη τέχνη και να εξελιχθεί μέσα από αυτήν.

Έχοντας αποκομίσει εμπειρίες, μέσα από τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής, κιθάρας και των σπουδών της στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, ξεκίνησε δειλά-δειλά τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Από τα 20 της ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε μαγαζιά της Αθήνας-με μία μικρή παύση 3 ετών από το 2014- και έκτοτε συνεχίζει να συμμετέχει σε αρκετές εκδηλώσεις μαγνητίζοντας τα βλέμματα των ανθρώπων, με την ιδιαίτερη χροιά της.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο της κομμάτι με τίτλο “Της Μοναξιάς Τα Δώρα”, πριν λίγες εβδομάδες, δουλειά που ξεκίνησε να επιμελείται από το φετινό καλοκαίρι.

Τα γυρίσματα του video-clip έγιναν στην Χίο, νησί από το οποίο γεννήθηκε η τραγουδίστρια.

Την μουσική επιμελήθηκε ο Σωκράτης Παπαιωάννου, ενώ τους στίχους ο Τζων Μιχάλης.

Αυτά από εμένα! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Παρασκευή! Μέχρι τότε να προσέχετε τον εαυτό σας!


Σχόλια