Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νίκος Μουτσινάς: Πως έφτασε στο απόγειο της καριέρας του;


“Προσπαθώ να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου…Εξελίσσομαι”

Το “Καλό Μεσημεράκι” είναι ηλίου φαεινότερων, ότι αποτελεί την απόλυτη μεσημεριανή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Με το χιούμορ, την θετική διάθεση, τον αυτοσαρκασμό και την τρέλα που “κουβαλάει» ο Νίκος Μουτσινάς, κερδίζει με αμείωτο ενδιαφέρον το τηλεοπτικό κοινό.

Φέτος κλείνει τα 20 χρόνια ενεργούς παρουσίας του στην τηλεόραση, καθώς η 1η του εμφάνιση ήταν στην σειρά “Τα παιδιά της Γειτονιάς”, η οποίαν προβαλλόταν στην ΕΡΤ (1999). 
Έκτοτε, έχοντας διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στον χώρο αυτό, παρουσιάζοντας διαφορετικών ειδών εκπομπές (Κους-Κους το μεσημέρι, Πρωινός Καφές, Όμορφος Κόσμος το Πρωί, Δέστε τους, Nik o klok, Ξαναδέστε τους, Sunday Live), κατάφερε τον τελευταίο 1.5 χρόνο, να φτάσει στο απόγειο της καριέρας του. Με θανάτους δικών του προσώπων και “σκαμπανεβάσματα” στον επαγγελματικό του τομέα, αποφάσισε από το 2018, να κάνει το δικό του restart.

Και πέτυχε.
 
Αναζητώντας περισσότερο τον εαυτό του, κάνοντας ψυχανάλυση 7 χρόνια και εφαρμόζοντας σε μεγάλο βαθμό τεχνικές-αξίες του Nlp (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός), ανέδειξε την καλύτερη πλευρά του εαυτού του ζώντας πλέον το τώρα, χωρίς να εστιάζει σε παρελθοντικές καταστάσεις και γεγονότα που τον αποδυναμώνουν. Χαρακτηριστικά έχει αναφέρει σε συνέντευξη του: “Είχα κάνει την ψυχοθεραπεία μου για 7 χρόνια και μετά άρχισα να το βλέπω πιο ενεργειακά…Απ’ τον Φεβρουάριο (2018) είχα ξεκινήσει το NLP, που μου έδωσε φοβερή δύναμη…»,  
Τι είναι όμως το Nlp που κατάφερε να τον “απογειώσει”; Ο ίδιος αποκαλύπτει:

 «Νευρογλωσσικός προγραμματισμός. Ο εγκέφαλος μας είναι ένα μηχάνημα και το NLP σου περνά νέες πληροφορίες…. Σβήνεις εντολές παλιές και πετάς κακές πεποιθήσεις. Αυτό που πιστεύουμε για τον εαυτό μας είναι αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για μας. Μετά από αυτή τη διαδικασία είσαι πιο ανοιχτός. Προσπαθώ να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Εξελίσσεσαι. Άνθρωποι που με έβλεπαν πολύ παλιά και με βλέπουν και τώρα – πέρα από τα κιλά μου λένε ‘είσαι άλλος άνθρωπος, έχεις ηρεμία’. Όχι ότι ήμουν ένα τέρας με φλόγες».
(Δείτε από το 12.10) :
Εμφανώς, λοιπόν, πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος, ο 42χρονος ηθοποιός και παρουσιαστής, πρόβαλλε τα πιο δυνατά κομμάτια του χαρακτήρα του, τα οποία του έφεραν ανέλπιστη επιτυχία με τον καιρό. Αρχικά, αξίζει να σημειώσουμε πως το εν λόγω εγχείρημα του, σημείωσε στη πρεμιέρα του στο Open (με τον τίτλο -τότε- “Για την Παρέα”), μόλις 7.6% και 9.9 % στις ηλικίες 18-54. Τηλεθέαση, ωστόσο, που ολοένα αυξανόταν, κάτι που για κάποιους (που αγαπούν να τον μισούν) φάνταζε περίεργο. Για κάποιους άλλους, όμως, που είχαν αντιληφθεί την ανανεωμένη του αύρα, ήταν αναμενόμενο.
Αν πέρσι, λοιπόν, ήταν ο νικητής της χρονιάς, φέτος έχει ξεπεράσει τον εαυτό του, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που σπάει το φράγμα του 30%.

Το απολαυστικό stand up comedy, η καθιερωμένη Χρυσή Τηλεόραση, τα ιδιαίτερα ερωτικά προβλήματα του κόσμου και οι συνεντεύξεις αγαπημένων μας προσώπων είναι τα “κλειδιά” επιτυχίας του, που τον φέρνουν αρκετά συχνά στην 1η θέση.

Κοινώς, ο Νίκος Μουτσινάς, μας έχει “βάλει τα γυαλιά” αποδεικνύοντας μας πως, αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, μεταδίδοντας ευγνωμοσύνη και αγάπη προς τα έξω, τότε το Σύμπαν, την στιγμή που θα είσαι εσύ έτοιμος, θα σε ανταμείψει -και με το παραπάνω-!


Σχόλια