Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αξίζει να μπεις στον "κόσμο" του John Malath- Το νέο ξεκίνημα του Marcello Aggelos – Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Chris Edition


Διανύουμε λοιπόν στην 2η εβδομάδα του Δεκεμβρίου, πλησιάζοντας σιγά-σιγά προς την όμορφη περίοδο των Χριστουγέννων.
Αυτή την φορά θα εστιάσουμε σε 3 Youtubers, οι οποίοι ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα θέματα που προβάλλουν, γεγονός που έχει παρατηρήσει και το κοινό όλο αυτό το διάστημα.
Στο παρακάτω άρθρο, λοιπόν, θα γνωρίσουμε τον John Malath, Marcello Aggelos και τον Χρήστο Χατζηφωτίου, καθώς και τα projects που παρουσιάζουν.

JΟΗΝ MALATH
 
Με την πίστη, την υπομονή και την στοχοπροσήλωση του, μας βοηθά να αναδεικνύουμε όλο και περισσότερο τον Ανώτερο Εαυτό μας

Τον εντόπισα εντελώς τυχαία μέσα από το Instagram και από τότε τον ακολουθώ πιστά, αφού τα θετικά του vibes και τα λόγια ενδυνάμωσης που προσφέρει, με γεμίζουν πίστη και δύναμη για την εκπλήρωση των όποιων στόχων μου.

Ο John Malath (Γιάννης Μαλαθουνιάδης), ασχολείται τα 4 τελευταία χρόνια με το κομμάτι της προσωπικής ανάπτυξης, επίτευγμα που φαίνεται να έχει λάβει θετικό feedback από τον κόσμο.
Αν παρατηρήσεις κάθε μέρα τα stories σου στο Instagram, εφαρμόζοντας τις τεχνικές που έχει εφαρμόσει, μέσα από βιβλία του Nlp- και γενικότερα σεμινάρια και βιβλία που έχουν να κάνουν να κάνουν με τον τομέα της ενδυνάμωσης και αυτοβελτίωσης- τότε αυτόματα η αύρα και η ενέργειά του, λόγω του μοναδικού χαρίσματος και του ταλέντου που έχει να σου κεντρίζει την προσοχή σε ό,τι λέει- μεταφέρονται αυτόματα σε σένα, αλλάζοντας σιγά-σιγά τον τρόπο σκέψης και δράσης σου, αναδεικνύοντας όλο και περισσότερο τον Ανώτερο Εαυτό σου προς τα έξω.
Ο Γιάννης, -ο οποίος σημειωτέον έχει γενέθλια αυτή την Τετάρτη-, μας προσφέρει κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό project, μέσα από το κανάλι του στο Youtube, προσελκύοντας συνεχώς, όλο και περισσότερα μέλη (χάρη στην αμεσότητα, την ζωντάνια και μεταδοτικότητα που εκπέμπει).
Για του λόγου το αληθές, δείτε μερικά videos που έχουν προκαλέσει και έχουν σημειώσει μεγάλη ανταπόκριση.

Χρειαζόμαστε τέτοια άτομα στην κοινωνία, δίνοντάς μας την θέληση και την αποφασιστικότητα για να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας, -και είμαι απόλυτα ευγνώμων που τον έχω γνωρίσει-. Εύχομαι καλή συνέχεια και περισσότερη επιτυχία στα επόμενα projects που θα μας παρουσιάσει μέσα στην νέα χρονιά.

MARCELLO AGGELOS
Είναι ετοιμόλογος, to the point και φοβερά ενσυνείδητος
O Marcello Aggelos έχει μπει ενεργά στον κόσμο του Youtube λίγες εβδομάδες πριν το νέο έτος. Ωστόσο η μεγάλη του αγάπη για την φωτογραφία ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία -καθώς όπως έχει αναφέρει στο 3ο του video- όταν πήρε την πρώτη του κάμερα, άρχισε να φωτογραφίζει τοπία, εικόνες, πρόσωπα και φοβερά αξιοθέατα, στιγμές που τον έκαναν να ανακαλύψει το ταλέντο του στον εν λόγω τομέα.
Έχει φωτογραφήσει ουκ ολίγες προσωπικότητες μέσα από τον χώρο του θεάματος, αλλά η μεγάλη του λατρεία (όπως θα δείτε και μέσα από τα social media του) είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Στις 18 Νοέμβριου ανέβηκε το 1ο του video, μαθαίνοντας εμείς σιγά-σιγά με το πέρας των επεισοδίων, πολλές πτυχές του χαρακτήρα του.
Από τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα τον απολαύσεις, θα εντοπίσεις την ηρεμία και την σταθερότητα στην φωνή του, καθώς και την αλήθεια που εκπέμπει.
Το μέχρι στιγμής υλικό του απαρτίζεται από το Gntm, q and a και προσωπικά vlogs, κάτι που ενδεχομένως να ήθελε ο ίδιος, προκειμένου να τον γνωρίσουμε όλο και περισσότερο στα πρώτα του βήματα στον κόσμο του Youtube.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο νέο του project και περιμένουμε με ανυπομονησία τα επερχόμενα covers δημοφιλών τραγουδιών, που έχει αποκαλύψει ότι θα ανεβάσει οσονούπω.

CHRIS EDITION
 
Γλυκός, χαρισματικός και με καυστικό χιούμορ
14 Δεκεμβρίου 2017, ο Χρήστος Χατζηφωτίου, μπήκε πλέον στο μαγικό κόσμο του Youtube, ανεβάζοντας το 1ο του βίντεο γνωριμίας.

Το κανάλι του, που ονομάζεται Chris Edition, απαρτίζεται από ενδιαφέροντα θέματα, τα οποία αφορούν την πρωινή του ρουτίνα, challenges, vlogs,chrismas videos, και ο,τιδήποτε ταιριάζει στην προσωπικότητα και καθημερινότητα του Χρήστου. 
Tον απολαμβάνουμε, επιπλέον, στο κανάλι Famoosh Tv (το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου 2018).

Ο ίδιος ανέβασε το 1ο του video, στις 17 Δεκεμβρίου 2018, με το πρώτο του “Λοιπόν που Λες” να σημειώνει 25.500 views, κλείνοντας 1 χρόνο παραμονής του στο Famoosh
Από τότε ο “Chris Edition”, αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, γεγονός που αποτυπώνεται και στις προβολές της εκπομπής του. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα που πλησιάζει τα 100.000-200.000 views, νούμερο που θα το εντοπίσετε σε αρκετά επεισόδια. 
Αναμένουμε ακόμα περισσότερα και πετυχημένα “Λοιπόν Που Λες”, και Chris Edition-videos, διατηρώντας αυτή την γλυκύτητα, αγνότητα και παιδικότητα, στοιχεία που δυστυχώς σπανίζουν στη σημερινή κοινωνία.


Αυτά για σήμερα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, αυτή την Τετάρτη στη 13.00, στις “Συνεντεύξεις”, έχοντας στην παρέα μας τον John Malath, ο οποίος, μας μιλά λεπτομερώς για το κομμάτι της προσωπικής ανάπτυξης και τα οφέλη που προσφέρει σε όσους τον έχουν ακολουθήσει.

Σχόλια