Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατερίνα Στικούδη : Θα “αναστήσει” το My Style Rocks ;


Eλπίζουν σε άνοδο της τηλεθέασης

Tα μάτια στραμμένα, στον 3ο κύκλο του My Style Rocks, έχουν οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ, οι οποίοι ελπίζουν σε μία άνοδο της τηλεθέασης, χάρη στη μόδα, το ιδιαίτερο-εκκεντρικό στυλ και τις πολλές δόσεις ίντριγκας που έχει να μας προσφέρει (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε) το εν λόγω concept. Οι χαμηλές πτήσεις των περασμένων 3 μηνών, εξαιτίας του Boom και Guess My Age, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και έτσι άλλαξε άρδην ο προγραμματισμός του καναλιού το περασμένο διάστημα.

Φέτος, ο ΣΚΑΙ δίνει νέο αέρα στο concept, καθώς ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου (μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη) έρχονται στην κριτική επιτροπή για να ταράξουν τα “λιμνάζοντα νερά” του MSR.

Ωστόσο, η Κατερίνα Στικούδη, λόγω του “ρεύματος” που έχει αποκτήσει στις νεαρές ηλικίες, αποτελεί μεγαλύτερο στοίχημα για το κανάλι, αφού είναι για πολλούς το ιδανικό πρόσωπο, το οποίο μπορεί να παρουσιάσει βραδινό show ή μία ψυχαγωγική εκπομπή ή (στην συγκεκριμένη περίπτωση) μία εκπομπή μόδας.

Να θυμίσουμε, παρεμπιπτόντως, για την ιστορία της τηλεόρασης, πως ο 1ος κύκλος του MSR με την Ευαγγελία Αραβανή, σημείωνε ποσοστά άνω του 20% με το πέρας των επεισοδίων και 13-18% στον 2ο κύκλο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (αντίστοιχη πτωτική πορεία που είδαμε και στο Survivor).
Πως θα τα πάει όμως ο 3ος κύκλος με τις προαναφερθείσες τονωτικές ενέσεις; 
Θεωρώ, πως και μόνο από την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού, το 20αρακι της πρεμιέρας είναι κάτι που το περιμένουν πολλοί. Η τηλεθέαση, όμως, ελέω ανταγωνισμού, πιστεύω πως θα σταθεροποιηθεί γύρω στο 15-18%.
Ωστόσο, ουκ ολίγοι είναι αυτοί που θεωρούν ότι τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στον 3ο κύκλο, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε ένα κουρασμένο και ανιαρό project.

Επειδή, όμως, η περιέργεια είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Έλληνα τηλεθεατή, σίγουρα όλοι μας θα ρίξουμε μια ματιά στην πρεμιέρα, η οποία έρχεται αυτή την Δευτέρα, στις 17.05, στον ΣΚΑΙ.

Σχόλια