Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

My Style Rocks: Άξιζε να επιστρέψει στην τηλεόραση;


Ενδιαφέρον “περιτύλιγμα” με ανούσιο περιεχόμενο

Σε εντελώς ανανεωμένο σκηνικό, με το ροζ και το άσπρο χρώμα να κυριαρχεί στο studio, μάς καλωσόρισε χθες η Κατερίνα Στικούδη, η οποία παρ’ όλο το άγχος των πρώτων λεπτών, απέδειξε ότι όχι μόνο αξίζει να βρίσκεται στην τηλεόραση, αλλά ίσως να είναι και η πιο σωστή επιλογή στην θέση της παρουσίασης για το συγκεκριμένο concept.
Αέρας ανανέωσης, όμως, ήρθε και στην κριτική επιτροπή, καθώς ο Λάκης Γαβαλάς,  η Έλενα Χριστοπούλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης, είναι αυτοί που φέτος θα βαθμολογήσουν τις στυλιστικές – ο Θεός να τις κάνει αν κρίνω από την πρεμιέρα- επιλογές των κοριτσιών.
Ονόματα δυνατά μεν, αλλά είναι αρκετά για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σε ένα ανιαρό για πολλούς show;

Και το λέω αυτό, γιατί από την πρώτη εκπομπή δεν ξεχώρισα καμία κοπέλα που θα μπορούσε να συνδυάσει το στυλ με έναν καυστικό σχολιασμό (Ραμόνα ήδη λείπεις).

Η μόνη ίσως που φαίνεται ότι το ‘χει με τη μόδα είναι η Κρίστεν Λεωτσάκου και η Αμίνα (οι νικήτριες του 1ου επεισοδίου) , ενώ η Μαρία Καζαριάν και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν ηλείου φαεινότερων  ότι είχαν καταπιεί… ύφος μπλαζέ της Τζούλιας επί εποχής καλλιστείων.

Η τηλεθέαση ναι μεν υψηλή, (αφού σημείωσε 18% επί του συνόλου και 22,1% στο νεανικό κοινό, φθάνοντας σε τέταρτο το εντυπωσιακό 29.7%), αλλά σε καμία περίπτωση δεν προαισθάνομαι τον σάλο του 1ου κύκλου.

Γιατί, όπως μας έχει μάθει εξάλλου η τηλεόραση, το καινούριο και το καινοτόμο είναι αυτό που θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Φέτος, όμως, τι διαφορετικό έχει να μας σερβίρει το My Style Rocks;



Σχόλια