Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εθιστήκαμε στα “Μάγια” της Άννας Ψυχογιού

Είναι αλήθεια ότι από τα social media μπορείς να δεις -ανά πάσα ώρα και στιγμή- πληθώρα κομματιών, για όλα τα γούστα. 

Κάπως έτσι έγινε, και σε μένα, λοιπόν, με την περίπτωση της Άννας Ψυχογιού. 

Όταν άκουσα, το νέο της τραγούδι, “Μάγια Θα Κάνω”, από τα πρώτα δευτερόλεπτα, η μουσική με προϊδέαζε για κάτι πολύ ενδιαφέρον. Μόλις βέβαια, άκουσα και την φωνή της, απλώς επιβεβαιώθηκα ότι μία φορά δεν ήταν αρκετή να την απολαύσω. 

Χάρη στην ιδιαίτερη και ζεστή χροιά της, η καλλιτέχνιδα σε παρακινεί να λικνιστείς στον ρυθμό της, ακόμα και αν δεν είσαι στο mood των στίχων -στο οποίο να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα μπεις.
Μέσα από “τσιγγάνες και θεές”, η ίδια προσπαθεί να κερδίσει τον άντρα που έχει ερωτευτεί, καταφεύγοντας ακόμα και στα "μάγια".
Το εν λόγω single, έχει αποσπάσει ήδη αρκετά θετικά σχόλια ξεπερνώντας τα 10.000 views. 

Το concept του video-clip ανέλαβε ο Νίκος Κασταμούλας και η Ναταλία Μαργωμένου, ενώ τους στίχους και την μουσική ο Γιώργος Μπουκουβάλας και ο Νίκος P.S αντίστοιχα .
Η Άννα Ψυχογιού μας συστήθηκε πριν λίγα χρόνια με το τραγούδι «Έτσι μ’ αρέσει να ζω», παρακινώντας μας να δούμε τη ζωή διαφορετικά, δίνοντας μια αλλιώτικη διάσταση στα όνειρα.  

Η Άννα έχοντας ως εφόδιο τη σπουδαία φωνή της και την ζεστή ερμηνεία της, φέτος τον χειμώνα θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα πρόγραμμα από το χθες στο σήμερα, μέσα από την μοναδική ικανότητά της να κινείται με άνεση και αγάπη, τόσο σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα όσο και σε ηλεκτρικές μπαλάντες και τραγούδια της εποχής. Ένα ταξίδι επί σκηνής, με απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών που όλοι έχουμε τραγουδήσει και συνεχίζουμε να τραγουδάμε. Μαζί της επί σκηνής  εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί! 

Σχόλια