Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στάθης Παπαγεωργίου: Η φωνή που ξεχωρίζει στη μουσική του σήμερα!



Μπροστά στον συμφερτό της μουσικής βιομηχανίας, όπου αρκετοί καλλιτέχνες θέλουν να αντιγράψουν ή να αποκτήσουν μία παροδική δημοφιλία, υπάρχουν και αυτοί που μοιράζουν ένα ουσιώδες και ξεχωριστό υλικό στον κόσμο.

Μέσα σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Στάθης Παπαγεωργίου.
Ο 30χρονος ερμηνευτής, μας συστήθηκε το 2018, με την μελωδική “Σχεδία”, ένα κομμάτι που σε γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για να προχωρήσεις στο επόμενο σου βήμα.

Ο κόσμος χάρισε 10.000 προβολές στο ντεμπούτο του, ανυπομονώντας για το επόμενο του εγχείρημα.

O ερμηνευτής, μας έδειξε, αργότερα, μία διαφορετική πτυχή του εαυτού του, καθώς ο έρωτας ήταν ο κεντρικός άξονας στο 2ο του single «Ένας Άνεμος”. Ένα τρυφερό ζεϊμπέκικο που άγγιξε τις ψυχές πολλών ανθρώπων, καθώς ξεπέρασε ήδη τις 30.000 προβολές. Η ιδιαίτερη γοητεία των ματιών του, το χαμηλό προφίλ καθώς και η αγνότητα της φωνής του είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.
Και αν αυτά τα τραγούδια , κέντρισαν την προσοχή μας, τότε με τα πρόσφατα “10 βήματα” μας έχει απλώς καθηλώσει.
Ένα τραγούδι το οποίο σε παρακινεί να χορέψεις σε tango ρυθμούς, κάτι που αποδεικνύει τον συνεχή πειραματισμό του Στάθη απέναντι στην μουσική του ταυτότητα.

Το εν λόγω ταξίδι, που περιγράφεται στα "10 βήματα", είναι μεγάλο αλλά ενδιαφέρον. Ωστόσο αν έχεις υπομονή, πίστη και θέληση τότε θα αποκτήσεις αυτό που αγαπάς αληθινά.

3 σταθμοί της ζωής του ερμηνευτή, οι οποίοι μας ξετυλίγουν σιγά-σιγά το παζλ της προσωπικότητας του.
Ωστόσο για να τον μάθουμε ακόμα περισσότερο, θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες δουλειές του, οι οποίες σίγουρα κρύβουν πολλά μυστικά και εκπλήξεις.
 
Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στο Facebook:  "Η μουσική είναι ένα ηθικό δίκαιο. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο νου, πτήση στη φαντασία, και γοητεία και ευθυμία στη ζωή και τα πάντα… Η αγάπη είναι σοφή ,το μίσος ανόητο"

Σχόλια