Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πήγε στο No01 η “Όμορφη Ζωή” του Θοδωρή Βουτσικάκη





Ανέλπιστη επιτυχία για τον δημοφιλή καλλιτέχνη!

Ο Nicola Piovani, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματικά η δουλειά τους, μας χάρισε πολλά και έντονα συναισθήματα (συγκίνηση, χαρά, αισιοδοξία, έρωτα και πολύ πολύ αγάπη). Για του λόγου το αληθές, οι πωλήσεις του album αυξήθηκαν από τα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας του, σκαρφαλώνοντας στην 1η θέση των Ifpi Albums Chart.
Η “Όμορφη Ζωή” σε ταξιδεύει, σε γαληνεύει και σε κάνει να βλέπεις την καθημερινότητα με μία πιο θετική ματιά. Η γλυκιά, ήρεμη και τρυφερή φωνή του Θοδωρή σε καθηλώνει, γεγονός το οποίο δήλωσε πρόσφατα και ο Ιταλός μουσικοσυνθέτης Nicola Piovani, αναφέροντας τα εξής:

“Όταν ακούω ένα τραγούδι στα ελληνικά, γίνομαι πολύ συναισθηματικός. Η εμπλοκή μιας σπουδαίας ποιήτριας - της Λίνας Νικολακοπούλου - αποτελεί εγγύηση. Η ελληνική γλώσσα έχει για μένα μια μουσικότητα μαγευτική. Το να ακούω τα τραγούδια μου στα ελληνικά, τραγουδισμένα από την φωνή του Θοδωρή Βουτσικάκη, είναι ένα συναίσθημα πολύ δυνατό. Συγκινητικό».


"Βρέθηκα μια βραδιά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είχα πάει ως προσκεκλημένος ενός φεστιβάλ. Παρακολούθησα τις πρόβες του Άστορ Πιατσόλα και του Μάνου Χατζιδάκι. Το φεγγάρι που υψωνόταν στον ουρανό και η ευωδιά των λουλουδιών, γιασεμί μύριζε νομίζω, λάμπρυναν τη νύχτα και την καλλιτεχνική μου έκσταση. Η ζωή μου θα ήταν πολύ διαφορετική αν δεν είχα γνωρίσει τον Χατζιδάκι και τον Φελίνι. Το μυαλό μου θα ήταν πιο φτωχό, το όραμα μου για την τέχνη αλλιώτικο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη δισκογραφική δουλειά. Όταν ακούω ένα τραγούδι στα ελληνικά, γίνομαι πολύ συναισθηματικός. Η εμπλοκή μιας σπουδαίας ποιήτριας - της Λίνας Νικολακοπούλου - αποτελεί εγγύηση. Η ελληνική γλώσσα έχει για μένα μια μουσικότητα μαγευτική. Το να ακούω τα τραγούδια μου στα ελληνικά, τραγουδισμένα απο την φωνή του Θοδωρή Βουτσικάκη, είναι ένα συναίσθημα πολύ δυνατό. Συγκινητικό." Nicola Piovani 24.10.2019 17 Φεβρουαρίου 2020 η #ΌμορφηΖωή, το άλμπουμ μας, θα είναι στην αγκαλιά σας! Μετράμε μέρες... 9+1! 💙 Artwork: @paraschis #omorfizoi #thealbum #nicolapiovani #oscarwinner #academyawards #linanikolakopoulou #legend #thodorisvoutsikakis #singerlife #singthelife #antonissousamoglou #classicalcrossover #mediterraneanlife #soundtrack #cinema #panikrecords #panikoxygen #Voutsikakis
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Voutsikakis (@voutsikakis) στις
Όσον αφορά στο Youtube, να τονίσουμε πως το video-clip του ομότιτλου single, τείνει να ξεπεράσει τα 200.000 views, ενώ τα κομμάτια που έχουν ήδη ξεχωρίσει από το album είναι το “Buongiorno Principessa”, “Αγάπη της Καρδιάς μου” και το “Να μια Κοντά σου”, συγκεντρώνοντας ήδη 3.000 προβολές το καθένα.
Όσον αφορά τον Θοδωρή, να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να τον απολαύσετε στην παράσταση Moby Dick, η οποία θα διαρκέσει aπό 28 Φεβρουαρίου 2020 έως 29 Μαρτίου 2020 .

Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για το εν λόγω project:
 https://www.onassis.org/el/whats-on/moby-dick



Σχόλια