Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιορτάζουμε τον 1 χρόνο John Eyes !!!



 Και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!!!

Μετά από μία ενδιαφέρουσα περίοδο, -με πολλά καλά και πολλά δύσκολα πράγματα που συνέβησαν κατά την διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος (Ιούλιος 2018-Ιούλιος 2019), το John Eyes θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα-λόγω διακοπών- και θα επιστρέψει δριμύτερο και πάλι από Σεπτέμβρη.

Να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες που μπήκαν σε αυτό το blog- το οποίο μπήκε στις επάλξεις από τις  17 Ιουλίου 2018 (δες εδώ) - και έκτοτε έχει εμπλουτιστεί -αρχικώς- με τηλεοπτικά, μουσικά και gossip news, κριτικές για τον κόσμο της showbiz –και όχι μόνο-, και  με το πέρας των εβδομάδων, με πάρα πολλές συνεντεύξεις αγαπημένων σας προσώπων, μέσα από τον κόσμο της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μουσικής.

Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων, που για τα δεδομένα ενός καινούριου blog, κατάφερα -χάρη σε εσάς- να πλησιάσω σε νούμερα προβολών-που ούτε καν είχα φανταστεί.

Δείτε παρακάτω τα Top 3 επιτυχημένα άρθρα για την περίοδο Σεπτέμβριος 2018-Ιούλιος 2019:

1.To sex tape του Τρύφωνα Σαμαρά έγινε viral  (700 views)


2. Θωμάς Αυγερινός : ''Σημασία έχει να μαθαίνεις από τα λάθη και να προχωράς'' (520 views)


3. Bradley White-Dale: “Είμαι ευτυχισμένος…γιατί είμαι ελεύθερος!”  (500 views)



Tα 2 πιο επιτυχημένα από την έναρξη του John Eyes:


No1 Ilia Leya: Μία Youtuber που ξεχωρίζει (4.800 views)




Νο2. Η επιστροφή του Papito Jimmis  (721 views)



Από την νέα χρονιά - που θα προσπαθήσω να είμαι πιο τυπικός στον προγραμματισμό του John Eyes- εύχομαι να το επισκέπτεστε ακόμα πιο πολύ και να το κάνετε ένα από τα αγαπημένα σας blog.

Από εμένα να περάσετε ένα πανέμορφο καλοκαίρι, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

(Και μην ξεχνάτε…Ο,τιδήποτε συμβαίνει στην ζωή μας, γίνεται πάντα για κάποιο λόγο. Ακόμα και αν εμείς τον εκλαμβάνουμε ως κακό, πιστέψτε με….Ο κακός έχει κατά βάθος την ουσία του καλού, κοινώς της εμπειρίας και της μάθησης…)

Τα ξαναλέμε σε λίγες εβδομάδες…

Σχόλια